Τρόποι Πληρωμής
Πραγματοποιήστε κάθε συναλλαγή σας με απόλυτη ασφάλεια!
#creditcard #deposit #telephone #office #courier #instalments #phone Image Map

 

Πιστωτική Κάρτα

Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες VISA, VISA ELECTRON, Maestro και MasterCard ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας.Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας εισάγετε κατευθείαν στο σύστημα της τράπεζας και κανένα προσωπικό στοιχείο της δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN – MICROSOFT – VISA INTERNATIONAL – MASTERCARD.

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Comodo, η οποία αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία έκδοσης πιστοποιητικών για εταιρικούς πελάτες και η οποία έχει εκδώσει το αντίστοιχο πιστοποιητικό εξυπηρετητή για χρήση από το SpecialDeal.gr.

Κρυπτογράφηση

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κατά την διαδικασία εισαγωγής των στοιχείων Email και Κωδικός καθώς και κατά την διαδικασία εισαγωγής στοιχείων χρέωσης σε πιστωτική κάρτα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται και μεταφέρονται κάτω από το κανάλι επικοινωνίας https.

 

PayPal

Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.(Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός).

Μπορείτε να στείλετε χρήματα, να λάβετε χρήματα στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό και φυσικά να κάνετε αγορές.

Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα.

Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες.

Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του.

Τραπεζική Κατάθεση

Tώρα μπορείτε να αγοράσετε την αγαπημένη σας προσφορά από το Special Travel απλά με μία κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε είτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο SpecialTravel.gr και επιλέγοντας Κατάθεση σε Λογαριασμό (συμπληρώστε ποσότητα κουπονιών και ονοματεπώνυμο παραλήπτη που θα εμφανίζετε στα κουπόνια σας), εμείς θα δεσμεύσουμε τα αντίστοιχα κουπόνια στην "Καρτέλα" σας και θα αναμένουμε την κατάθεση
 
ή επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 211-8006465,210-3617102,103 μας δίνετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και μετά την κατάθεση σας στέλνουμε το κουπόνι στο email σας (Δεν χρειάζετε να συνδεθείτε ή να κάνετε εγγραφή).

Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: Eurobank
Αρ.Λογαριασμού: 0026.0101.52.0200796403
IBAN:GR8102601010000520200796403
Δικαιούχος:Χαραλαμποπούλου Γ. Χριστίνα
Αιτιολογία: Το e-mail με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο SpecialTravel.gr ή το ονοματεπώνυμο σας.
 

Εάν διαθέτετε e-banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.
Με την επιβεβαίωση της πληρωμής θα αποστείλουμε το κουπόνι στο "Λογαριασμό-Οι αγορές " σας.
-Δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με ένα απλό τηλεφώνημα στο 211 8006465, 2103617102-3 (Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-16:00) και εντός 2 ημερών σας αποστέλλουμε το κουπόνι στη διεύθυνση που επιθυμείτε πληρώνοντας με αντικαταβολή.
Η παράδοση του κουπονιού είναι επιπλέον 4,80ευρώ για Αθήνα.
Το επιπλέον ποσό είναι το κόστος αποστολής του κουπονιού και παραλαβής των χρημάτων από την υπηρεσία ταχυμεταφορών με την οποία έχει συνάψει συμφωνία το SpecialTravel.gr και αφορά την περιοχή της Αττικής (για απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία).

Πληρωμή στα Γραφεία μας

Τώρα μπορείτε να παραλάβετε το κουπόνι σας από τα γραφεία του SpecialTravel.gr, στην οδό Σόλωνος 60, Κολωνάκι (πλησίον ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 18:00, πληρώνοντας μετρητοίς την προσφορά.
Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 211 800 64 65,2103617102-3.

Δωρεάν Αποστολή Κουπονιού

Η υπηρεσία είναι απενεργοποιημένη.

Επιλέξτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει και το κουπόνι θα σας παραδοθεί Δωρεάν στο χώρο σας.

Η Δωρεάν αποστολή ισχύει για τις περιοχές:

- Αθήνα Κέντρο (Άγιος Αρτέμιος, Άγιος Ελευθέριος,Γκύζη,Ιλίσια, Αμπελόκηποι, Γουδί, Παγκράτι, Ζωγράφου, Μετς, Πετράλωνα, Κουκάκι, Κολωνός, Καισαριανή, Βύρωνας, Νέος Κόσμος, Σεπόλια,Πατήσια...)

- Νότια Προάστια (Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Υμηττός)

Τηλεφωνήστε στο SpecialTravel.gr 2118006465, 2103617102,3.

Με ένα κλίκ οι καλύτερες προσφορές είναι στη πόρτα σας δωρεάν!

Αγορά κουπονιού μέσω τηλεφώνου

Το SpecialTravel.gr παρέχει την δυνατότητα πληρωμής της προσφοράς μέσω τηλεφώνου σε 5min!

-Καλέστε στο 211-8006465,2103617102-3 ή στείλτε στο info@specialtravel.gr για να μας πείτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει.

- Στο e-mail σας θα λάβετε ένα κωδικό πληρωμής

- Καλείτε στο 801 3003 800 και πληκτρολογείτε οι ίδιοι τα στοιχεία της κάρτας σας, στο πιστοποιημένο και απόλυτα ασφαλές αυτοματοποιημένο σύστημα τηλεφωνικών χρεώσεων της Viva. - Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε το κουπόνι στο e-mail σας.

* Η VIVA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ AE ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.