Για Επιχειρήσεις
Έχετε Επιχείρηση; Δείτε τι κάνουμε για σας!

companies_top.png

companies_left1.png
Δυναμική προβολή
Προβολή στο ευρύ κοινό και προσέλκυση νέων πελατών!
Με τη δυναμική του Internet και μέσω της ιστοσελίδας του Special Travel έχετε τη δυνατότητα να  προβάλετε την επιχείρησή σας με μία μοναδική προσφορά σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που σερφάρουν στο διαδίκτυο. Δώστε κι εσείς τώρα την ώθηση που χρειάζεται η επιχείρησή σας.
companies_left2.png
Μηδενικό κόστος 
Το Special Travel σας εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα με μηδενική επένδυση!
Δεν κοστίζει τίποτα να ενταχτείτε στο πρόγραμα προσφορών του Special Travel.Το τμήμα marketing σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της Εταιρείας μας, αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος ΔΩΡΕΑΝ όλο το στήσιμο και την προβολή της προσφοράς Εμείς κρατάμε ένα μικρό ποσοστό για κάθε αγορά που έχει πραγματοποιηθεί. Εδώ κερδίζουν όλοι, η επιχείρηση νέους πελάτες σε σύντομο χρονικό διάστημα, και το αγοραστικό κοινό απολαμβάνει επιλεγμένες υπηρεσίες σε προνομοιακές τιμές με την εγγύηση του SpecialTravel.
 
companies_left3.png
Διαφήμιση από στόμα σε στόμα
Μηδενικά έξοδα σε σχέση με Διαφήμιση σε tv, ράδιο, έντυπο τύπο!
Οι προσφορές σας θα προβληθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το facebook, το twitter και άλλες .Το Special Travel βασίζεται στην «Συλλογική Αγοραστική Δύναμη» που είναι η νέα τάση στο διαδίκτυο για ομαδικές αγορές.
 
companies_left4.png
Μηδενικό ρίσκο
Μέσω του Special Travel έχετε εγγυημένο και άμεσο κέρδος!
Η επιχείρησή σας δεν διατρέχει κανένα επαγγελματικό ρίσκο από το deal καθώς η ενεργοποίηση της προσφοράς μόνο κέρδη μπορεί να σας αποφέρει.Σε περίπτωση που η προσφορά δεν έχει αγορές δεν έχετε καμία δέσμευση ή υποχρέωση απέναντι στο Special Travel.
 

 

sptravelco.png