Συχνές Ερωτήσεις
Δίνουμε Απαντήσεις σε Ερωτήσεις που μπορεί να έχετε

faq_top.png

 

Τι είναι το SpecialTravel.gr;

Το Special Travel καθημερινά προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό με εξαιρετικές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 70%.

Πως γίνεται οι εκπτώσεις να φτάνουν το 70%;

Αυτό γίνεται γιατί οι επιχειρήσεις βασίζονται στην εγγύηση του SpecialTravel.gr ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων πελατών, θα μάθει για τις υπηρεσίες τους. Όσο μεγαλύτερη ανταπόκριση υπάρχει από εσάς, τόσο καλύτερες προσφορές θα μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε. Αυτό ονομάζεται "συλλογική αγοραστική δύναμη!"

Έχω βρεί την προσφορά για το ξενοδοχείο / εκδρομή που μου αρέσει. Τι κάνω;

Επικοινωνείς με το τμήμα κρατήσεων του SpecialTravel για να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που επιθυμείς να διαμείνεις κάνοντας προκράτηση και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί "Αγόρασε το" πρίν λήξει η προσφορά. Πρέπει να δηλώσεις τα πραγματικά στοιχεία σου, καθώς κατά την εξαργύρωση της κράτησης στο ξενοδοχείο θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σου.

Πως μπορώ να πληρώσω για την προσφορά που με ενδιαφέρει;

Τον τρόπο πληρωμής τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Αγόρασε το". Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Special Travel, με αντικαταβολή, με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας, με paypal και με vivapayments. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Τρόποι πληρωμής.

Αγόρασα μια προσφορά. Τι θα γίνει μετά;

Αυτομάτως θα εμφανιστεί το κουπόνι κράτησης στο πεδίο "Λογαριασμός".

Τι πρέπει να έχω μαζί μου για να εξαργυρώσω την κράτηση;

Εκτός από το κουπόνι κράτησης που θα πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το εξαργυρώσετε, πολύ σημαντικό είναι να έχετε μαζί σας και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση.

Μπορώ να αγοράσω μία προσφορά για δώρο;

Βεβαίως και μπορείτε. Αν αγοράσετε μία προσφορά για δώρο είναι απαραίτητο κατά την διαδικασία αγοράς στο πεδίο παραλήπτης να δηλώσετε το όνομα του φίλου σας στον οποίο θα κάνετε το δώρο.

Πόσα κουπόνια μπορώ να αγοράσω;

Σε κάθε προσφορά ορίζεται ποιός είναι ο μέγιστος αριθμός κουπονιών που μπορούν να αγοραστούν. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς.

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος στο SpecialTravel.gr;

Όχι, η πρόσβαση στο SpecialTravel.gr και στις Μοναδικές Προσφορές που καθημερινά σας παρουσιάζει είναι δωρεάν.

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές στο SpecialTravel.gr;

Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα ευαίσθητο στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Μπορώ να ακυρώσω μία προσφορά που αγόρασα;

Από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού, και μέσα σε 14 ημέρες μπορείτε να το επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, με την προϋπόθεση ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Για ακύρωση ή τροποποίηση σε διάστημα μικρότερο των 14 ημεών από την ημερομηνία άφιξης ισχύει η πολιτική ακύρωσης του εκάστοτε ξενοδοχείου. Αναζητήστε αυτή την πληροφορία στα στοιχεία της συγκεκριμένης προσφοράς. Για ακύρωση στείλτε μας e-mail στο info@specialtravel.gr ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211-8006465.

Τι θα κάνετε με το e-mail μου;

Το e-mail σας χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για να λαμβάνετε ενημερωτικά με τις προσφορές από το SpecialTravel.gr. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ενότητα Πολιτική Απορρήτου.

 

 

faq_bottom.png